Zes striptekenaars onder één dak

Dit is wat we allemaal doen

Sinds onze oprichting in 2001 hebben we ruime ervaring opgedaan in het werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Grote organisaties, zowel commercieel als non-profit, en kleine ondernemingen in allerlei branches. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de wensen van onze klanten. Vaak is er een duidelijke briefing, maar soms gaan we om de tafel zitten om de beste werkwijze te bepalen. Hoe dan ook leveren we altijd maatwerk.

Strips

Onze strips verschijnen onder andere in publiekstijdschriften, personeelsmagazines en educatieve uitgaven. Dit varieert van eenmalige publicaties tot langlopende series. Wij geven u graag wat voorbeelden van de verschillende vormen en stijlen.

Meer over Strips

Illustraties

Kracht bijzetten, verhelderen of het geven van een kritische of luchtige noot: een visueel element zorgt ervoor dat uw tekst gelezen en begrepen wordt. Grappig of zakelijk, onze illustraties en cartoons geven uw tekst meerwaarde.

Meer over Illustraties

Animaties

Steeds vaker brengen bedrijven hun boodschap over door middel van animatie. Wij brengen uitgebreide informatie helder in beeld. Bekijk hier enkele producties waaraan wij hebben meegewerkt.

Meer over Animaties

Een greep uit onze kleine en grote klanten